вівторок, 19 травня 2015 р.

Всі скарби світу, матусю, тобі!


Кожного року, коли настає весна, приходить до нас чудове свято – ДЕНЬ МАТЕРІ. Усі, без винятку, готують слова подяки та подарунки нашим рідним матусям.
Цього року, учні 5-7класів  Золотковицької ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району, започаткували акцію «Всі скарби світу, Матусю, Тобі». Мета якої власноруч до свята приготувати цікаві подарунки та сувеніри. Діти впродовж трьох тижнів готували сюрпризи для рідних. 
На уроках трудового навчання із вчителем Наталією Зубик школярі опановували технології: квілінгу, бісероплетіння, вишивка бісером, українська народна вишивка, кулінарія, що дітям і стало у пригоді.

Учні 6 класів виготовили сувеніри з бісеру на дротяній основі (кошички з підсніжниками, вази з ліліями та різнобарвними квітами); учні 7 класів вишили іконки Пресвятої Богородиці, а учні 5 класу приготували своїм матусям картинки виконані у техніці квілінг, а також солодкий сюрприз – фруктовий салат «Для мами» та торт з печива та сиру «Матусин». І діти, і батьки залишилися задоволені результатами акції. 




Немає коментарів:

Дописати коментар