пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Перший дзвоник пролуна…

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори – день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. У Золотковицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Мостиського району першого вересня  пролунав перший дзвінок у 2016-2017 н.р.
Святкове дійство розпочалося ранковою Службою Божою у церкві Воздвиження Чесного Хреста. Отець Анатолій благословив на добрий навчальний рік директора школи Марію Кузьо, педагогічний та учнівський колективи, батьків школярів.
Після Служби на урочистій лінійці пролунали теплі, радісні слова до учнів, вчителів, батьків. З вітальними словами виступали директор школи Марія Кузьо, методист РМК Марія Бішко, сільський голова Леоніда Збитковська, отець Анатолій, вчитель початкових класів Ольга Городецька, мати першокласниці Марія Міськевич- Семеніхіна.
Школярі вшанували букетом квітів та хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, що загинули захищаючи Батьківщину.
Учні на свій перший урок прийшли до світлого навчального закладу, у якому завдяки старанням директора, громади, спонсорів, сільської ради, встановлено вікна. Це результат перемоги у мікропроекті.
Благослови нас Україно- мати,
Життя науку пізнавати,
Охоту мати до навчання,

І вірними дітьми зростати!








Немає коментарів:

Дописати коментар