вівторок, 23 жовтня 2018 р.

Ліси для нащадків


Школярі Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району посіли друге місце в обласному етапі Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків» (2018-19 н.р.).
Акцію проводив  КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» з метою залучення до практичної природоохоронної роботи учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи учнів на навчально-дослідних ділянках, задоволення потреб у професійному самовизначенні та творчій самореалізації учнів.
Учасниками акції стали заклади загальної середньої та позашкільної освіти із 9 районів, які представили на  розгляд 35 робіт (звіти про проведену роботу, тощо).
Колектив учнів Золотковицької ЗОШ І-ІІ ст. нагороджено грамотою КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» за друге місце в обласному етапі Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків», а керівника, вчителя хімії та біології Андрія Кулая, подякою центру за ефективну організаційно-масову роботу із залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної діяльності.


Немає коментарів:

Дописати коментар