четвер, 6 червня 2019 р.

Професіографічна екскурсія в амбулаторію вихованців пришкільного табору відпочинку «Сонечко» Золотковицької ЗОШ І-ІІ ступенів


Задля професійної орієнтації учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей для учнів Золотковицької ЗОШ I-II ст. Мостиського району, вихованців пришкільного табору «Сонечко», організовано та проведено професіографічну екскурсію в амбулаторію села Золотковичі.
Своїми знаннями з учнями поділились фельдшер, медична сестра, сімейний лікар Дарія Гринчук, які розповіли про вимоги до професій, санітарно-гігієнічні умови, функції та обов’язки працівників закладу. Медицина – це галузь науки і практичної діяльності, що направлена на збереження і зміцнення здоров’я людей, на профілактику, розпізнавання та лікування хвороб.
У ході екскурсії учні цікавились, де можна здобути професійне навчання за даними професіями, які вимоги до цих професій.
Профорієнтаційні заходи сприяють правильному формуванню розуміння змісту професій, їх вимог до людини, умінню реально оцінити свої можливості, здібності та інтереси.






Немає коментарів:

Дописати коментар