вівторок, 13 квітня 2021 р.

Школярів манить космос

 12 квітня в Україні відзначають День працівників ракетно-космічної галузі🚀 і Всесвітній день космонавтики🌌. Ми хочемо подякувати усім працівникам цієї нелегкої професії, адже, завдяки Вам, маємо можливість на шкільних уроках📖 мандрувати космічним простором🛰, відкривати для себе Всесвіт🪐!!! Легких космічних польотів та нових відкриттів!!! ️Спеціально до цього свята хочемо поділитися з Вами цікавою знахідкою:

🗂У шкільному архіві знайдено🔎 матеріали переписки за 1967 рік золотковицьких учнів з Юрієм Гагаріном, космонавтом, який 12 квітня 1961 року вперше і історії людства облетів планету Земля на орбітальному космічному кораблі «Восток»🚀Цей лист 📩адресується учням 7 класу, ймовірно, тим, які у 1960 році пішли у перший клас ️Золотковицької школи. Цікаво? Чи є серед наших читачів, саме ті учні-випускники?

P.S. 12 квітня у всьому світі і відзначають як Всесвітній день авіації і космонавтики, а в Україні це - професійне свято працівників ракетно-космічної галузі України за Указом  Президента України № 230/97 від 13 березня 1997 року. Вітаємо!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар