понеділок, 20 березня 2023 р.

КОЛЬОРИ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ

 #кольори_нашої_перемоги 🇺🇦

Пишаємося та дуже радіємо, адже учора, 16 березня 2023 року, у приміщенні МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ВІДКРИЛИ ВИСТАВКУ «КОЛЬОРИ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ». Серед робіт є малюнок нашої учениці 6 класу та вихованки гуртка ЛОЦКЕТУМ КАСЮК СОФІЇ, яка виборола у цьому конкурсі перемогу🏆На відкритті виставки виступив державний секретар МОН Сергій Захарін, наголосивши на пріоритетності національно-патріотичного виховання дітей та молоді у закладах освіти, утвердженні української національної та громадянської ідентичності. Він підкреслив, що усі малюнки, представлені в експозиції, переважно виконані у кольорах національного прапора, що яскраво відображає бачення українських дітей свого майбутнього лише в незалежній, суверенній та квітучій Україні.

Автори зобразили яскраві, кольорові міста та села, безкрайні лани та мирне небо, квітучу і вільну Україну, в якій люди живуть щасливо. 

Вадим Овчаренко, начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи, зазначив, що дорослі мають велику соціальну відповідальність перед майбутніми поколіннями та повинні підтримувати заклади позашкільної освіти, особливо в умовах війни, як майданчика для реалізації творчих здібностей і вподобань вихованців у безпечному освітньому середовищі.

Експозицію «Кольори нашої Перемоги» згодом буде представлено у міському публічному просторі Києва для широкого загалу.

----------------------

ℹДокладніше про виставку на сайті МОН: 

bit.ly/3JKaPn0




Немає коментарів:

Дописати коментар