понеділок, 15 травня 2023 р.

Майстер- клас з випікання хліба у с.Дешичі

 


Наші золотківчани сьогодні побували у пекарні с. Дешичі на майстер-класі з випіканні хліба🥖 пані Світлани Савки. Як виявляється, це захоплюючий, пахучий, цікавий, трудомісткий і водночас магічний процес. Адже, скільки потрібно докласти зусиль, аби на столі появився ароматний хлібчик. Саме роль пекарів, сьогодні випробували на собі і наші учні. Діти замішували,прикрашали й випікали свій перший ароматний буханець хліба, яким згодом поласували усією сімʼєю. Проте, справжнє задоволення одержали, коли готували своїми руками піцу, якою потім смакували. Цікаво, що піца 🍕 ще ніколи не була такою смачною, як сьогодні! Адже, вона приготовлена самостійно і у такій цікавій атмосфері. А ще у часі випікання хліба на школярів чекали цікаві ігри та змагання. Проте, особливий слід з поїздки залишився у дітей від привітного пса Дюка, якого усі полюбили з перших хвилин, коли собака зустрічав гостей біля воріт. Ніхто не залишився сьогодні незадоволений, адже стільки було вражень, цікавих моментів, які памʼятатимуться все життя. 

Дякуємо пані Світлані та цілій команді за майстер-клас з випікання хліба та піци, а також за добре і з користю проведений час. 

Велике спасибі 

Відділ ОКТМС Шегинівської сільської ради в особі Костюк Мар’яни Ігорівни за можливість проведення сьогоднішньої позитивної і корисної екскурсії, а також Гімназія Села Мишлятичі за шкільний автобус 🚌




Немає коментарів:

Дописати коментар