четвер, 25 квітня 2024 р.

Змагання з футзалу

 ІІ етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч»

21 березня 2024 року на спортивному майданчику Волицького НВК пройшов ІІ (територіальний) етап Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнська шкільна ліга з футзалу», присвячені пам’яті Сергія Яріша, серед команд закладів загальної середньої освіти Шегинівської ТГ. (Змагання проводились на міні-футбольному полі за правилами гри у футзал).

Сергій народився в с. Шегині 16 серпня 1992 році. Вчився у місцевій школі, завжди був товариським і дружелюбним. Займався спортом, любив грати у футбол за команду «Рух» с. Шегині. Був у лавах АТО у 2014-2019 році, він захищав нашу землю на сході України. З початку повномасштабного вторгнення не зміг залишатися за кордоном, і з перших днів війни, поповнив ряди добровольців ЗСУ, куди йдуть найсміливіші та найвідданіші Батьківщині люди.

Служив в 503 Батальйоні Морської Піхоти. Надлюдською стійкістю виконуючи чергове бойове завдання, на позачерговому штурмі Яріш Сергій загинув у с. Урожайне, Волноваського району, Донецької області. Ми завжди будемо пам’ятати про нього і віддавати шану Герою.

Спортивний захід розпочався виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання на вшанування тих, хто віддав життя за волю нашої країни.

До учасників з привітальним словом звернулись: голова Шегинівської сільської ради Павуцьо О.В., керівник закладу Волицького НВК Мусійовська Ю.О.

За результатами переможцем стала команда Балицького НВК. Команда гімназії с.Золотковичі посіла високе 4 місце серед команд Шегинівської ТГ. Команду представляли: Ростислав Бождан (6 клас), Богдан Котульський (6 клас), Софія Магдзяк (6 клас), Максим Ящишин (5 клас), Олег Золик (4 клас), Ростислав Ящишин (3 клас) та Юліана Роговська (3 клас). Золотківчани були наймолодшою командою, серед всіх учасників та єдиною, де виступали футболістки.

Щира вдячність усім командам, вчителям, колективам закладів освіти за підготовку, участь, командний дух та чудові результати! Надихаємося вашим завзяттям! Так тримати!

А попереду на юних спортсменів чекають нові виклики та емоції у наступних етапах змагань!

Вічна пам’ять та шана, хто віддав своє життя за нашу Україну!

Слава Україні ! Героям Слава!

Слава всім, хто захищає та боронить Україну!







Немає коментарів:

Дописати коментар