неділю, 28 травня 2017 р.

Сайт Золотковицької ЗОШ І-ІІ ст. у топ-25 сайтів - переможців VII Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу серед сільських шкіл

Інтернет Асоціація України (ІнАУ) підбила підсумки VII Конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу, який було проведено Комітетом ІнАУ з питань ІКТ в освіті за підтримки Міністерства освіти і науки України (МОН).
Надійшло понад 1600 заявок на участь у Конкурсі від освітніх закладів з усіх куточків України. Незалежне журі відповідно до Положення про конкурс визначило переможців у номінаціях «Веб-сайти міських шкіл», «Веб-сайти сільських шкіл», «Веб-сайти дошкільних навчальних закладів», «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів» «Веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти». Також окремо Сумським державним університетом були проведені вебометричні вимірювання інформаційної відкритості та цитованості конкурсних сайтів.
Сайт Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району посів 9 місце у топ-25 кращих веб- сайтів сільських навчальних закладів.

На нагородженні учасників директор Департаменту загальної, середньої та дошкільної освіти МОН Юрій Кононенко відзначив: «Сьогодні ІКТ в освіті - це одне з провідних напрямків нашої діяльності, а веб-сайт навчального закладу - це можливість показати, що відбувається в нашому суспільстві. Таким чином, сайти, які стали кращими в рамках нашого конкурсу, показують ті позитивні зміни, які тривають у системі української освіти».

Немає коментарів:

Дописати коментар