четвер, 18 травня 2017 р.

Батьківські збори у Золотковицькій ЗОШ І-ІІ ступенів

Нещодавно, у Золотковицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Мостиського району, відбулися загальношкільні батьківські збори «Взаємодія сім`ї, дітей та педагогічного колективу у досягненні виховних цілей».
Епіграфом заходу стали слова Василя Сухомлинського: “Хоч би яка у вас відповідальна і складна творча робота була на виробництві, знайте, що вдома на вас чекає ще відповідальніша, ще складніша, ще тонша робота — виховання людини. ”
Дійсно, вдома на нас, дорослих чекають діти, маленькі люди.  Вони не схожі на нас. Вони дивляться інші фільми, слухають іншу музику, мають інших кумирів. І у школі ми маємо їх навчити та виховувати, цих майбутніх лікарів, акторів, інженерів, художників, письменників...
Директор школи Марія Кузьо розповіла про тонкощі та труднощі виховання сучасних школярів, разом з батьками обмінялася практичним досвідом застосування сучасних виховних прийомів та методів.

Батьки мали змогу відвідати відкриті виховні години, які кожен з класних керівників спланував таким чином, щоб відбулася співпраця між учнями, вчителем та батьками.



Немає коментарів:

Дописати коментар