четвер, 25 листопада 2021 р.

День Гідності та Свободи

 #день_гідності_та_свободи

Золотківчани долучилися до відзначення Дня Гідності та Свободи.Школярі вшанували патріотизм й мужність наших співвітчизників, які у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

🇺🇦Першокласники переглянули фільм «Мир - це найсвятіше,що є на Землі» та провели патріотичну акцію🇺🇦 «Ми за гідність та свободу»; 

🇺🇦 У 2 класі пройшла виховна година"Україна починається з тебе";

🇺🇦виховне заняття на тему "А квіти мають очі..." пройшло у наших 3-класників. Адже, під час революції Гідності та Свободи багато квітів було принесено нашим захисникам , воїнам , які віддали своє життя за нашу країну.

Девізом заняття були слова: "А квіти пам'ятають все".

Крім цього учні написали листи-подяки і переглядали тематичні відео;

🇺🇦 У 4 класі до дня Гідності та Свободи було проведено годину спілкування "Краса мирного життя". Учні висловлювали побажання  своїй батьківщині, заповнюючи карту "Я бажаю Україні..." переглянули документальний фільм. Діти зрозуміли, що Україною потрібно пишатися і просто неможливо не любити. Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни.










Немає коментарів:

Дописати коментар