неділя, 28 листопада 2021 р.

День Скорботи

 Сьогодні у нашій школі пройшов день Скорботи у пам’ять страшної трагедії

🍞Голодомору 🕯1932-1933 років, яка забрала життя мільйонів людей. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них. Класними керівниками проведено:

🕯у 1 класі виховну годину "Незабудки пам'яті". Діти приєдналися до вшанування пам'яті невинних жертв Голодомору.Вони виготовили квіти пам'яті,малювали свічку, хвилиною мовчання вшанували скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів співвітчизників.

🕯У 3 класі пройшла година пам'яті "Незламні...".Метою заняття було ознайомити учнів із жахливими роками Голодомору в Україні; викликати в учнів співчуття до долі людній, які жили в ті тяжкі часи; виховувати прагнення зберігати в пам'яті історію рідного народу.

🕯   Я дякую Богу за хліб на столі

        За ситу сьогодні родину

        Хай Бог відвертає  від нас  оті дні

        Як голод косив Україну

  Сьогодні наші 4-класники ще раз згадали тяжкі та страшні сторінки історії нашого народу. Говорячи про Голодомор 1932-33 років учні прослухали записані спогади свідків цих страшних подій. Виготовили   з паперу синьо-жовті незабудки в пам'ять жерт Голодомору. І на останок запаливши свічки - пам'яті, схилили голови у хвилину скорботи присвячену жертвам Геноциду-Голодомору.

🕯27 листопада запрошуємо кожну українську сім'ю о 16-й годині приєднатися до Всеукраїнської акції "Запали 🕯свічку пам'яті усім померлим від голоду". 
















Немає коментарів:

Дописати коментар