середа, 4 жовтня 2023 р.

Шляхами героїзму і звитяги!

 Наші гімназистки у складі учениць 4-8 класів і єдиної дівчачої команди, взяли участь у святі- змаганнях із оздоровчо - спортивного туризму “Шляхами героїзму і звитяги» на базі Гусаківського НВК Шегинівської сільської ради 28 вересня, яке було приурочене  святкуванню Днів захисників та захисниць України,  Покрови Пресвятої Богородиці,  УПА та Українського Козацтва і Міжнародному Дню туризму.

Учасників заходу привітали Володимир Копеняк,  заступник командира Яворівської ДФТГ з морально-психологічної роботи, Оксана Кебус, директор Гусаківського НВК, Олексій Буцик, керівник освітянської спільноти учителів фізичної культури.

    Наші дівчатка випробували свої сили у 6 – ти військово-спортивних видах: конкурсах на краще виконання військово-патріотичної пісні «Вшанування Пам’яті Героїв, які боролися та борються за волю та незалежність України присвячується», «Туристичний» (розпалювання вогнища і встановлення намету),  естафетах «Стрибки у мішках», «Хто швидше?», «Транспортування потерпілого способом «кріселко».

      Хоч за загальними підсумками журі, наша команда «Незламних» стали лише учасниками свята-змагання, проте, діти отримали масу задоволення та позитивних емоцій, а ще й цінні подарунки від начальниці відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Шегинівської сільської ради Мар’яни Костюк. Дякуємо організаторам, вітаємо🏆переможців та учасників свята-змагання!







Немає коментарів:

Дописати коментар