неділя, 19 листопада 2023 р.

Наші маленькі досягнення!

 📚🍁НАШІ МАЛЕНЬКІ ДОСЯГНЕННЯ 🏆

Тиждень, що минув, був дуже активним та насиченим для наших учнів. Адже, допоки молодші школярі відпочивали на🍂осіннніх канікулах🍁, старшокласники випробували свої знання і навички у І етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін📚 серед школярів ЗЗСО Шегинівської ТГ. Дякуємо нашими учнями та ученицями (6-8кл.): Тимосевичу А., Котульському Ю., Бобко С.,Коваль І.-М., Касюк А., які представляли нашу гімназію у цих випробуваннях, показавши гарний результат. Наші школярі стали призерами з: географії 8кл.🥉(Касюк Анастасія), біології 8кл.🥉(Світлана Бобко), математики 6кл🥇(Тимосевич Артем) та основ християнської етики 8кл.🥉(Світлана Бобко). Вітаємо 🏆пишаємося! 

Завдяки сприятливій та дружній атмосфері закладів освіти, на базі яких були організовані олімпіади, всі учасники олімпіади відчували себе спокійно, впевнено та безпечно. 

Дякуємо ВОКТМС Шегиніської сільської ради за організацію, чесну і справедливу оцінку знань учнів та підвіз дітей шкільними  автобусами за локаціями. Спасибі💙💛нашим ЗАХИСНИКАМ, адже саме вони дають нам можливість навчатися та працювати заради майбутнього нашої держави 🇺🇦🇺🇦






Немає коментарів:

Дописати коментар