вівторок, 27 січня 2015 р.

Хай квітує "Соняшник"

У Золотковицькій ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району підбито підсумки V Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник-2014».
  Цього року ми разом з усією світовою громадськістю святкуємо 200-річчя з дня народження великого Кобзаря, сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка. Саме цій знаменній даті присвячено ряд заходів у Золотковицькій ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району. З-поміж них є участь 19 учнів у грі «Соняшник», що відбулася 04 березня 2014 р.
  Гра «Соняшник» - це можливість перевірити свої знання не лише з літератури, а й з українознавства. Завдання цікаві як за змістом, так і за оформленням, підібрані за віковими особливостями учнів.
  Приємно, що маємо переможця гри ученицю 2 класу – Іванну Лехновську. Дипломом ІІ ступеня Всеукраїнського рівня нагороджено учня 5 класу Руслана Шеремету. Є й переможці на Регіональному рівні. Дипломи І ступеня одержали Юля Карпяк, Володимир Федорчик, Діана Філь (2 клас), Іра Семен (5 клас), ІІ ступеня – Олег Задирака (3 клас), ІІІ ступеня – Ігор Федорчик (5 клас), Соломія Шеремета (9 клас). Інші учасники одержали сертифікати учасника гри.

  Школярі з нетерпінням чекають дати проведення VІ Всеукраїнської гри «Соняшник – 2015».

Немає коментарів:

Дописати коментар