четвер, 15 лютого 2024 р.

Змагання із шашок приурочені Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні

 15 лютого 2024 року на базі Волицького НВК відбулися шкільні змагання із шашок серед учнів 5-9 та 10-11 класів ЗЗСО Шегинівської сільської ради. Метою проведення змагань була популяризація ігор у шашки, організація фізкультурно- оздоровчої та виховної роботи, підвищення соціальної активності й залучення до занять фізичної культури як складового елементу загальнонаціональної культури, пропаганди здорового способу життя серед учнів закладів освіти.

Урочисте відкриття розпочалось з виконання Державного гімну, хвилини мовчання та короткого виступу школярів Волицького НВК до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Відповідно до умов проведення, змагання проводилися у двох вікових групах: середній (5-9 класи) та старшій (10-11 класи) окремо у юнаків та дівчат. У кожній віковій групі заклад могли представляти по два учасники – 1 хлопець та 1 дівчина.

На змагання прибули юні, талановиті та по спортивному завзяті учні Балицького НВК, Гімназії с. Мостиська Другі, Гімназії с. Мишлятичі, Гімназії с. Поповичі, Гімназії с. Золотковичі, Гусаківського НВК та Волицького НВК.

Змагання відбувалися за круговою системою «кожен з кожним», у відповідній віковій категорії (юнаки та дівчата). Турнір видався цікавим і напруженим одночасно. Ігри розпочались згідно плану в актовому залі школи, але під час оповіщення «Повітряна тривога» продовжились в укритті, де й відбулось нагородження. Кожен з учасників проявив свої вміння і якості, запеклу боротьбу за призові місця.

Гімназію с.Золотковичі представляв учень 7 класу Юрій Котульський. Побажаємо Юрію у майбутньому перемогти у змаганнях! 







Немає коментарів:

Дописати коментар