вівторок, 27 лютого 2024 р.

Наші захисники!

 Напевне, не має кращого відчуття ніж розуміння того, що робиш щось дуже потрібне …Особливо, коли це для військових🇺🇦! А виявляється, що навіть наша маленька підтримка для них така важлива і така необхідна!💙💛І це дає нам неабияке бажання працювати і надалі, заради незалежності Батьківщини-України🇺🇦!!! Дякуємо💙💛, любі наші ЗАХИСНИКИ за ваші теплі слова, за телефонні розмови, повідомлення, дописи в соцмережах, відеозвернення, військові сувеніри, підписані прапори та навіть солодощі, які через рідних передаєте нашим діткам❤️

За два роки повномасштабного вторгнення і десять років війни в цілому, ми на різних фронтах, але заради однієї мети -🇺🇦ПЕРЕМОГИ🇺🇦! 

Ми віримо, що вистоїмо🇺🇦! Переможемо!🇺🇦Здолаємо ворога разом!💪🇺🇦Там на лінії фронту ви , Воїни-Захисники💙- наша сила і захист, а тут в тилу, діти - ваша підтримка та  майбутнє💛! 

   Сьогодні хочу поділитися з вами словами подяки💙💛 які ми отримували від наших військових, що дають нам зрозуміти: на скільки важливо для воїнів знати, що тут їх підтримують і про них пам’ятають. ДЯКУЄМО🙏за те, що тримаєте небо над нами і бережете нашу землю. 

Все буде Україна! 

Слава Богу і Слава Героям!!!

Слава Україні🇺🇦🇺🇦🇺🇦










Немає коментарів:

Дописати коментар