четвер, 22 лютого 2024 р.

Кришечки для протезів

 Ще одну добру💙справу💛зробили наші золотківчани - зібрали пластикові кришечки та передали їх волонтерам, адже самі кришечки в подальшому використовуються для виготовлення протезів воїнам ЗСУ. Таку акцію ми проводимо вже не вперше, а збір кришечок - продовжуємо і надалі. Адже, тисячі наших Героїв, віддавши здоров’я💪заради Батьківщини і спокою🇺🇦свого народу, наразі потребують протезування – сучасного, якісного, індивідуального. На один протез руки треба приблизно ♻️500 тис. кришечок, а на протез ноги – ♻️850 тис. 

    Щоб взяти участь в цій акції, треба лише принести кришечки. Які саме кришки підходять для переробки? Тільки від харчових продуктів (з-під води, газованих напоїв, соків, молока, йогуртів тощо) будь-якого розміру, тільки чисті кришечки.

   В приміщенні гімназії встановлено контейнер🫙 для збору. Ці прості, і навіть банальні кроки можуть принести неоцінену користь🦾. Чим більше людей підтримає соціальну ініціативу, тим більше протезних виробів зможуть потрапити до тих, хто їх дійсно потребує.



Немає коментарів:

Дописати коментар